William R. Forstchen: Egy másodperccel később ~Értékelés - InBookEden

2017. július 13., csütörtök

William R. Forstchen: Egy másodperccel később ~Értékelés


FÜLSZÖVEG

Terrortámadás éri az Amerikai Egyesült Államokat, mégpedig az egyik legrettegettebb módon, az elektromágneses hullámot (EMP) gerjesztő, pusztító fegyverrel.
Egy háború, melyet egyetlen másodperc alatt elveszít Amerika, egy háború, mely a középkorba robbantja vissza a világ legerősebb országát. Nincs áram, nincs kommunikáció, leállt a közlekedés, fogyóban a gyógyszerek, őrjöngő bandák uralják az országot, az emberek éheznek és a túlélésért küzdenek. Mit tehet ebben a helyzetben egy volt katona, aki meg akarja menteni a családját, a hazáját, ha úgy tetszik, a modern civilizációt?

Az amerikai Kongresszus folyosóin már megjelenése előtt úgy emlegették a regényt, mint az apokaliptikus thrillert, melyet minden amerikainak el kell olvasnia. A történetet a Pentagonban is reálisnak nevezték, a fegyvert pedig úgy tartják számon, mint amely egyetlen pillanat alatt térdre kényszerítheti az Egyesült Államokat.
4,5 CSILLAG

Becsületes, erkölcsileg megingathatatlan, jó embernek tartod magad? Én is ezt gondoltam magamról mindaddig, míg el nem olvastam ezt a felkavaróan realisztikus könyvet.
Mi történne, ha kényelmes világunk egyszerre a múltba veszne? Mit tennék, mire lennék képes, hogy a szeretteimet megóvjam? Egyáltalán képes lennék a túlélésre?
Hidd el, ezeket a kérdéseket te is fel fogod tenni magadnak a könyv olvasásakor, miközben azon imádkozol, hogy sose váljon valóra ez a fikció.
Vigyázat! Mély gondolatokat ébresztő, bombasztikus könyv. Csak erős idegzetűeknek!

A SOROZAT TOVÁBBI RÉSZEI

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése