Brittainy C. Cherry: Behind the Bars ~ARC Review - InBookEden

2017. december 7., csütörtök

Brittainy C. Cherry: Behind the Bars ~ARC Review


Sziasztok!

Mint azt tudjátok a mai napon jelenik meg Brittainy C Cherry új sorozatának első része Behind the Bars címmel, ami egy csodálatos történet veszteségről, szerelemről. Fogadjátok sok-sok szeretettel.

35379639

Synopsis

When I first met Jasmine Greene, she came in as raindrops.

I was the awkward musician, and she was the high school queen.
The only things we had in common were our music and our loneliness.

Something in her eyes told me her smile wasn’t always the truth.
Something in her voice gave me a hope I always wished to find.
And in a flash, she was gone.

Years later, she was standing in front of me on a street in New Orleans.
She was different, but so was I. Life made us colder. Harder. Isolated.

Caged.

Even though we were different, the broken pieces of me recognized the sadness in her.
Now she was back, and I wouldn’t make the mistake of letting her go again.

When I first met Jasmine Greene, she came in as raindrops.
When we met again, I became her darkest storm.




Ismét egy szívbemarkoló, gyönyörű történetet kaptunk Brittainy C Cherrytől. A cselekményt szépen lassan építette fel ahogyan a szereplőket is, akiket egyébként a világ legemberibb tulajdonságaival ruházta fel. Az írónő megmutatja/megtanítja nekünk mégis milyen fontos úgy igazából a család vagy éppen annak a hiánya, illetve még ha úgy is érezzük soha nem vagyunk egyedül. Elliot Adams egy félénk, csendes fiú aki olyan zenét játszik ami egyszerre okoz örömöt és bánatot. Jasmine Green az egyébként népszerű lány aki nem csak nézte ezt a zárkózott fiút hanem látta és szerette is. Persze ő  sem volt tökéletes. El kellett válniuk, majd egy szörnyű tragédia miatt Elliot megtapasztalja milyen könyörtelen a világ, bánatát elfojtva a sötétségbe száműzi magát. Aztán Jazz egy napon visszatér és Elliot végre kimerészkedik a fényre. 
De az előttük álló út még nagyon hosszú, ismerjétek meg őket és csodálatos zenéjüket, ami nem más mint a lélek zenéje.

My Review in English

It is a heartbreaking amazing story from Brittainy C. Cherry again. The plot was slowly unfolded and the characters have been given the most common property of the world. The authoress shows and teaches us how important the family is or the lack of it. If you have a family you are never alone, even if somestimes you feel it. Elliot Adams is a shy and unimpassioned guy with the most beautiful music of the world which brings joy and sorrow at once. Jasmine Green is a really popular girl nonetheless she did not only wach this standoffish boy but she even saw him and endeed loved him. Of course she was not perfect either. They had to divorce and then through a terrible tragedy, Elliot could experience how ruthless the world is. He sent himself in the darkness and stifled his sorrow. Then one day Jazz returned and Elliot drained off the light. But the way ahead is very long... 

So you should know them and their amazing music wich is nothing more than the music of the soul.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése