Jamie McGuire & Teresa Mummert: Sweet Nothing- Édes semmiség - InBookEden

2017. január 30., hétfő

Jamie McGuire & Teresa Mummert: Sweet Nothing- Édes semmiségJamie McGuire & Teresa Mummert: Sweet Nothing- Édes semmiség


Fülszöveg

Minden ​csak egy pillanaton múlik. Csak egy másodperc, mikor megpillantod a nagy őt, és eldöntöd, hogy többé nem kell más. És épp ugyanennyi idő elveszíteni a szeretett férfit. Képzeld el, hogy egyszer úgy veszítesz el valakit, akit szeretsz, hogy még nem is volt igazán a tiéd. Minden nap meglátogatod őt, és csak vársz. Várod a lehetetlent, egy jelet, vagy azt, hogy rád nézzen… és közben reménykedsz benne, hogy a bűnösöknek is kijár egy csoda. Averynek elég volt egyetlen pillantás, hogy tudja, mit érez. A piros lámpánál állva, a mellette lévő sávban meglátta a férfit, akibe szerelmes lesz, s akihez feleségül megy. Gyakran hallani olyan szerelemről, amely időbe telik, míg kialakul. De Avery és Josh szerelme inkább hasonlított egy hirtelen fellobbanó lánghoz, és miután életük szálai összefonódtak, minden megváltozott. Avery megtalálta, akit egész életében szeretett, a gyermekei leendő apját. Avery és Josh közös élete egyetlen pillanat leforgása alatt kezdődött el, majd ugyanolyan hirtelen véget is ért: a késő esti kimaradások, a kifogások, a hazugságok. Egyetlen szempillantás alatt olyan lett minden, mintha nem is létezett volna. Amikor úgy érzed, tudod, hogy mi történik, nem is sejted, mi jöhet még ezután…

Értékelésem

3 star
Képtalálat a következőre: „what the fuck gif”

Szeretem Jamie McGuire könyveit, Teresa Mummerttől pedig még nem olvastam.
Érdekes, aranyos történet. Őszinte szerelem, egy dolog azonban böki az oldalamat. Josh mindig mindent meg akar oldani Avery helyett, komolyan miért? Nincs a lánynak szája? Nem értem.
Viszont egyfelől azok a csodálatos randevúk és apróságok megmutatják Josh csodálatos szívét.
Nagyon lassan tudtam haladni a könyvvel, gyakorlatilag úgy 100 oldalon keresztül unatkoztam. A 150. oldaltól kezdtek beindulni a dolgok.
Majd feltettem a kérdést, mi a franc történik már?! Olyan mintha kínában azon a nagyon gyors vonaton ülnék. Felszállok és nincs megállás.
Ellentétek millióit éltem át olvasás közben. Szerettem, utáltam, kínzott majd átölelt. Teljesen össze vagyok zavarodva.
Avery egy talpraesett de bizonytalan lány. Josh pedig őrülten bizonyítani akar magának és a környezetében élőknek. Múltjának árnyékai folyton kétségbe vonják életét.
Kapcsolatuk hullámvölgyekkel és szeretettel teli. Minden megvan ami egy álomélethez szükséges.
És ekkor történik valami, az írók bedobják a bombát. Na de mihez kezdünk vele?


Kedvenc idézetek


"Mindenkivel előfordul, hogy összetörik a szívét vagy elveszít valakit. Ez is az élet része, és hamar megtanuljuk értékelni a szép pillanatokat, mielőtt még elveszítenénk őket."

"Még behunyt szemmel is magam előtt láttam a jövőt Averyvel. Abban a pillanatban megértettem, mit jelent a szerelem, és hogy milyennek kell lennie egy igazi első csóknak. Tűzijáték, elektromosság, zene a fülemben, szédületes boldogság, sőt, még csilingelő harangok is."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése