Mia Sheridan: Leo ~Értékelés - Review - InBookEden

2016. december 1., csütörtök

Mia Sheridan: Leo ~Értékelés - Review


Leo
by Mia Sheridan
Kiadó: Könyvmolyképző
Oldalszám: 256
Fordította: Margittay
 
Fülszöveg
 
 
Evie és Leo állami gondozott gyerekként találkoztak, és barátság szövődött közöttük. Az évek alatt kapcsolatuk szerelemmé mélyült, és megfogadták, ha Evie 18 éves lesz, együtt kezdik el felnőtt életüket.

Amikor Leót váratlanul örökbe fogadják, és el kell költöznie, megígéri Evie-nek, hogy keresni fogja, és néhány éven belül visszajön érte. A lány azonban nem hall felőle.

Nyolc évvel később, történetünk idején Evie már nehéz körülményei ellenére is kialakította az életét. Van munkája. Vannak barátai. Elégedett. Ekkor egyszer csak feltűnik az életében egy férfi, aki azt állítja, hogy a lány rég eltűnt szerelme, Leo küldte, hogy kutassa fel őt. Tagadhatatlanul vibrál közöttük a levegő. De vajon megbízhat-e Evie a vonzó idegenben? Vagy lehet, hogy az titkol valamit a Leóhoz fűződő kapcsolatáról és a srác sok évvel azelőtti eltűnéséről?

http://konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/mia-sheridan-leo-a-szerelem-csillagjegyeben-1-7126

 
Értékelésem
 
Nehéz erről a könyvről írni. A főszereplőkről süt hogy igen ők egymásnak vannak teremtve. Hazugság ide vagy oda, van amit nem lehet megtagadni, teljesen átjárja szívűnket a sok érzelem.  
Evie azt hiszem a kedvenc női karakterem lett, ő olyan tiszta és igaz. Egy vidám személyiség, a gyermekkora ellenére nem temetkezik önsajnálatba. Tisztában van a határaival, mégis feszegeti azokat.
Jake nagyon aranyos, lelkiismeretes, a benne tomboló viharok ellenére jó ember. Szörnyű dolgokat kellett elviselnie. Van az amikor az ember azt kívánja inkább ütnék meg, mert az sokkal elviselhetőbb mint a lelkünket ért ostrom.
Evie teljes ellentettje, talán ezért illenek annyira egymáshoz. A lány a szivárvány az életében.
 
Tiszta szív, Igaz szerelem, Sanyarú múlt
 
Ha egy őszinte és igaz karakterekkel teli szerelmi történetre vágysz, ez a könyv csak rád vár.
 
 
Review
 
Very difficoult to write review this book. I see the characters are creating for each other. Despite the many lies can not be denied that a lot of emotion that permeates our hearts.
Evie is my best women character. She's pure-hearted and true. She's a happy person, despite her childhood, self-pity is not a funeral. Aware of the boundaries of the still tend to stretch them. Learn more. 
Jake is very sweet, conscientious, despite the storms raging in him a good man. He had to wear the most awful things. There is the feeling when a person wants rather strike, because it is more tolerable than the souls suffered siege.
Evie his complosite opposite, maybe so much so they fit together. The girl is the rainbow his life.
 
Pure heart, True love, Dire past
 
If you sincere and true love story full of characters you desire, this book is just waiting for you.
 
Következő rész a sorozatban/The next book in the series
 
 
Kedvenc idézeteim/Best Quotes
 
"Be fogom bizonyítani Neked, hogy az örökké nem csak egy szó, nem csak a végtelen idő mértéke, hanem maga az örökkévalóság, ahol a szívedet őrzöm majd. "

"Nem tudom eloltani a tüzet. Nem tudlak megóvni tőle lehet, hogy megéget. De feltartom neked ezt a karikát biztos és erős kézzel, mert én hiszek benned. Mert az enyém vagy."

"Cirkusz az egész világ. Néha te választod meg a tetteidet, néha pedig ki vannak jelölve a számodra. "

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése