Jennifer Bene: Destruction ~ARC Review - InBookEden

2017. november 29., szerda

Jennifer Bene: Destruction ~ARC Review


Sziasztok!

A héten ismét egy számomra új írónő stílusával és könyvével ismerkedtem meg! Nagyon vegyes érzéseim voltak, fantasztikus és egyben hátborzongató is volt számomra.

36658037
Synopsis
Vengeance and destruction are all he has left.

Lianna Mercier has everything. She’s beautiful, well-educated, her father is rich, powerful — and she works for him. The perfect little princess, raised to be just like daddy.

But it’s all a lie.

A bloody, fucked up lie, and David Gethen is about to tear it all down and destroy Lianna in the process. He wants revenge, he wants to finish the plan his father started years ago — but after he takes her, after he tortures her, he begins to realize just how wrong he may have been.
Új könyv egy számomra új szerzőtől. Fogalmam sem volt hogy mire számítsak. A dark romance teljes mértékben az én műfajom, akkor is ha szeretem a lágyabb, érzelgősebb történeteket is. A Destruction igaz hogy romantikus elemeket is tartalmaz ettől függetlenül távol áll a romantikától. Semmiképpen ne hagyd figyelmen kívűl a figyelmeztetést, mert ez a könyv tényleg egy teljesen más szinten van. Egyáltalán nem könnyű írni róla, az őrület és pusztítás hullámvasútján érzetem magam. Ez a könyv egyben pszicho-triller is amely felfalja szíveteket-lelketeket egyaránt. David és Lian kapcsolata bár fogvatartó és fogolyról beszélünk koránt sem annyira egyszerű mint amennyire összetett. David volt a sötétség és Lianna az ő fénye. Nem tudok többet mondani róluk, el kell olvasnod ahhoz hogy teljes mértékben megértsd történetüket.

My Review in English

For me, it was a new book from a new writer. I had no idea what to expect. The dark romance is totally my genre even if I like softer and more emotional stories too.
It is true that the Destruction contains romantic members nonetheless it is far from romance. Do not ignore the warming because this book is in a very different level. It is not easy to write about this book at all. I felt myself on a roller coaster of madness and destruction. This book is a psycho-thriller wich will devour your heart and soul as well. David and Lianna's relationship is not as simple because he is a prisoner and she is a captive. Nevertheless David is the darkness and Lianna is his light.
I can not tell you more about them. You have to read it if you want to completely understand their story.

About the Author

Jennifer Bene
Jennifer Bene is a USA Today bestselling author of erotic romance. She’s been in the Amazon Top 50, and had #1 top-selling books in BDSM, Suspense, Thrillers, Action & Adventure, Fantasy, Science Fiction, and Horror. While she’s been writing for years, it's always been the dark stuff that makes her tingly, so her books are full of aggressive alpha males, feisty women who may or may not have a submissive streak, and intense, psychological story lines. Don’t worry though, she always insists on having a nice little happily-ever-after, because without the dark we'd never appreciate the light. 
SIGN UP FOR JENNIFER'S MAILING LIST FOR LATEST NEWS & GET A FREE BOOK! Just copy and paste the following link into your web browser: http://tinyurl.com/jbeneauthor

To learn more about Jennifer Bene:
Check out her website - http://jenniferbene.com/
Find her on Facebook - http://www.facebook.com/jbeneauthor
Like her Author Page - http://www.facebook.com/jenniferbenea...
Follow her on Twitter - http://twitter.com/jbeneauthor
Follow her on Amazon - http://amzn.to/2vtWsyH
Check out her Instagram - http://www.instagram.com/jbeneauthor/
Follow her on BookBub - http://www.bookbub.com/authors/jennif...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése