R. C. Martin: Fool For You ~BookBlitz - InBookEden

2016. június 23., csütörtök

R. C. Martin: Fool For You ~BookBlitz

FoolForYou_Blitz

Fool For You

by R. C. Martin 
A Made for Love Novel 
Publication Date/Megjelenésének ideje: June 17, 2016 
Genres/Műfajok: Adult, Contemporary, Romance

Fool-for-You-eBook


Synopsis

Judah St. Michaels is a man who seeks pleasure, not love. Never love. By rule, satisfaction is guaranteed while in his bed—yet, his women are always dismissed still begging for more. His frequent flyers are few, but variety breeds a challenge on which he thrives, and loneliness is not a burden he shoulders. But when he happens upon an exquisite, little redhead—whose shy demeanor he’d like to shatter in one night of passion—her reluctance to accept his offer changes his game completely. Teddy Fitzpatrick doesn’t trust easily. The scars that define her cut deep, and love is a dream she’s afraid to chase. When a tall, dark, and gorgeous man enters her world, she knows right away that he’s the type to break hearts. Yet, try as she might, his persistence is hard to ignore, and her ability to resist soon dwindles down to nothing. Against her better judgment, she opens her heart, surrendering to the dominate force that he is. But happily-ever-afters are not easy to come by, for assholes aren’t born, they’re made… And falling in love is a fool’s errand.
*Series STANDALONE. Written for audiences 18+ years of age, due to language and sexual content.

Fülszöveg:

Judah St. Michaels olyan ember aki örömre és nem szerelemre törekszik. Soha nem a szerelemre. Szabályok szerint él, az ágyában az elégedettség garantált de hiába utasította el a nőket, ők mindig tovább könyörögtek, mindig többet akartak. Kevés visszajáró vendége van, de mindegyikük egyfajta kihívás számára, így a magány nem terheli vállát. De amikor találkozik egy finom, vörös hajú lánnyal, akinek félénk viselkedése kíváncsivá teszi és felajánl egy szenvedélyes éjszakát, ámde a lány vonakodik elfogadni. Ez teljesen megváltoztatja a játékszabályokat.
Teddy Fitzpatrick nem egykönnyen bízik meg az emberekben. A hegek túl mélyek, és a szerelem egy álom, és fél hogy üldözőbe veszi. Ám egy magas, sötét és gyönyörű férfi belép a világába már tudja, ő az a típus aki összetöri a szíveket. Mindent megtesz ellene, de kitartását nehéz figyelmen kívül hagyni, és ellenállása fokozatosan csökken. Józan esze ellenére megnyitja szívét domináns ereje előtt. De nem könnyű megtalálni a Boldogan éltek míg meg nem haltak befejezést, mert a seggfejek nem születnek hanem készülnek...És a szerelem hiábavaló.


goodreads-badge-add-38px

R.C. MartinAbout R.C. Martin

I’m a born and bred Coloradan. While I now reside in Virginia, the land of the Rocky Mountains is where I’ve left a piece of my heart and where my characters come to life. When I’m not writing I’m reading; when I’m not reading I’m writing…you know how it goes! I also enjoy cooking, baking, crocheting, and jigsaw puzzles. Basically, I’m an old soul with a young heart, nonchalantly waiting for my prince to come.

Én született és nevelkedett Colorádói vagyok. Bár most Virginiában de a Sziklás-hegységben hagytam egy darabot a szívemből, és a karaktereim is itt keltek életre.
Ha nem írok akkor olvasok...ha nem olvasok akkor írok, tudod hogy megy ez! Élvezem a sütés-főzést, horgolást, kirakós játékokat.
Alapvetően én egy idős lélek vagyok egy fiatal szívvel aki várja hogy eljöjjön a hercege.IndieSageBlogger

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése