Erin Watt: Broken Prince -Megtört herceg ~Értékelés/Review - InBookEden

2017. november 20., hétfő

Erin Watt: Broken Prince -Megtört herceg ~Értékelés/Review


Sziasztok!

Megérkeztem a Royal sorozat 2. részének értékelésével. Mint azt tudjátok az első rész hivatalosan még meg sem jelent de már utánnyomást kellett kérni a kiadónak. Szerintem ezzel a résszel sem lesznek másképpen! Illetőleg *dobpergést kérek* a kiadó megvette a következő rész jogait ami jövőre érkezik is!


Fülszöveg


Kikötőben vívott ökölharctól kezdve az iskolai bunyóig: életek omlanak össze a csillogó-villogó palotában, miközben egy srác próbálja menteni a bőrét.
Reed Royalnak mindene megvan: vonzó külső, befolyásos család, sok pénz. Az elit gimiben sorban állnak a lányok, hogy vele lehessenek. Ő viszont magasról tesz mindenkire, mert csak a családja érdekli – amíg Ella Harper be nem sétál az életébe.
Izzó gyűlölettel indul a kapcsolatuk, mert azt akarja, hogy az apja új nevelt lánya szenvedjen. De aztán minden átfordul valami egész másba.
Közel akarja tudni magához Ellát. Biztonságban. Egy ostoba hiba miatt azonban Ella elmenekül a karjaiból, így káosz köszönt a Royal-palotára.
Reed azon kapja magát, hogy összeomlik az egész világa.
Ella már nem kíváncsi rá. Azt mondja, hogy csak tönkretennék egymást.
Talán igaza van.



Nos, csakúgy mint az előző részt a Megtört herceget is közel 3 óra alatt olvastam el, ami nagy szó mivel kb. 1,5 hónapja olvasási válságban szenvedek, ISMÉT! Utálom.
A Royal család világa ismét teljesen beszippantott, kezdve az Astor Parktól a kikötőig.
Nagyon örülök hogy Ella mindvégig önmaga marad, nem próbál ő is olyan elkényeztetett kiscsaj lenni mint a többiek. Bizony ismét bebizonyítja hogy több vér van a pucájában mint azt bárki gondolná, de sajnos az érzelmekkel szemben ő is tehetetlen.
Reedet ballépései ellenére jó embernek tartom a felszín alatt egy gyengéd, romantikus jellem. Ella távozása teljesen összetörte a látszólag tökéletes buborékot. Meglepődtem a fiúk viselkedésén, főleg Eastonén, aki egyébként a 2. kedvenc szereplőm.
Dráma, könnyek, szerelem, háború, ezekkel fogsz találkozni olvasás közben, szóval kösd fel a nadrágodat. Főleg a végén, majd megütött a guta. Egyetlen- egy kérdést fogsz feltenni! MIVAN?!
So , I have read Broken Prince just in 3 hours as the first book. That is a big word because I am in a reading crisis for a while. AGAIN! And I hate it!

My Review in English

The world of the Royal's has hold me spellbound again from the Astor Park to the harbor.

I'm so glad that Ella is able to be herself and she doesn't want to be an unchecked teenager as other popsy. She proves that she has more balls than anybody things. But she is helpless over against her feelings.

I reckon Reed as a good man despite of his amiss. I know he is an endearing gentle romantic character beneath the surface. Departure of Ella has broken his outwardly perfect armor.
I was surprised by the behavior of boys, especially Easton's, who is my second favourite person.

Drama, tears, love, war, you will meet them all until you read this book. So you should pull up one's socks! Especially in the end. I almost got a stroke!
You will ask only one question: WHAT'S UP?


Vannak könyvek, melyekben szép lassan bontakozik ki a cselekmény. Hát ez a könyv nem olyan! Csak akkor állj neki olvasni, ha tényleg van rá időd, nem fogod tudni letenni! Már az első oldalon magával ragad, rögtön beszippant, megszűnik a külvilág...
Az első rész fordulatos és eseménydús volt. De a folytatás még lendületesebbre sikerült. Izgalmas, döbbenetes, szívbe markoló és idegesítő is egyben. Egyszerűen faltam a sorokat, oldalakat, míg rá nem döbbentem, hogy vége. Vége!? Hogy lehet épp most vége?? Hogy lehet így félbehagyni a történetet!? Mikor jön a folytatás? Meddig kell várni?
Ha elolvasod, könyörögni fogsz a folytatásért, ahogy én is!


Hamarosan...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése